I passed!!!

Jag överlevede körlektionen, vilket innebär att jag nu får tillgång till bilen i helgen! Härliga nyheter om jag får säga det själv :)

Idag har jag dessutom fått känna på det riktiga England = REGN!


power walk = power nap

Egentligen har jag tänkt att ta en lång promenad varje dag.. men eftersom att jag igår kände att en rejäl förkylning var på gång, blev det ist en varmt välkommen power nap för min del. Något som jag rekommenderar för samtliga! (Och nej Mamma, det ska inte bli en ond vana).

Imorgon ska jag ha min körlektion... är inte alls nervös :|
Att köra i en okänd högerstyrd bil på vänster sida om vägen.. observera att vägarna här i Pitton (samhället som jag bor i utanför Salisbury) är ca 3 meter breda, utan någon som helst väggren – känns grymt bra. För dem som vet vad jag menar: "Det känns lite pirrigt"!! MEN familjen har haft två stycken Au Pairer tidigare, vilka båda har krockat med bilen en gång var, tredje gången gillt för mig då? Jag kan ju alltid hoppas på att landa mjukt...


20100427

Idag var min plan, att på min lediga tid ta en promenad och fota lite. Det är inte riktigt likt mig att skriva något som nu kommer... men det är stört vackert här (A) !! SÅ jag bestämde mig för att låta folket hemma i Sverige ta del av allt det "vackra". MEN jag kan säga så mycket som, att en mix av att jag är dålig på att ta bilder och att det är svårt för en(/min) kamera att verkligen ta in hur fint det verkligen är i verkligheten, så blev bilderna mindre bra! Jag kan meddela att jag har verkligen kämpar för att ta dessa halvdanna bilder! Jag gick nämligen vilse det första jag gjorde. So enjoy!

                 


När jag hörde talas om Salisbury trodde jag att det var en liten stad, ungefär som Södertälje. Men när jag var inne i Salisbury centrum igår (10 min från där jag bor med bil) upptäckte jag att Södertälje centrum är som en fjärt i vinden i jämförelse. Om jag gick vilse det första jag gjorde här på "landet"... kan jag bara ana hur många gånger jag kommer gå/åka vilse där!


Min första dag i bild



Att packa

Det där med att packa tycker jag själva att jag har ganska så stor koll på. Men att packa inför 6 månader, det är något nytt för mig. Jaa, jag kan köpa kläder där - MEN en ny garderob för 70£ i veckan... njaaa skulle inte tro att det fungerar så riktigt. Jag har iaf införskaffat mig ett par nya gummistövlar, vilket kan komma väl tillpass!

Imorgon blir det fullsmockat schema. Tvätta, Packa, promenad, fika, Tvätta, Packa, Äta, Packa, Umgås.. ska försöka att gå på toaletten emellanåt också!!


Fjärilar som irrar

Nu är det förhoppningsvis 4 dagar kvar tills jag landar i England!

Jag håller på att lägga fram en del av allt det jag har tänkt packa ner.. blir bara mer och mer nervös ju mer tar fram! Är det ett bra tecken tro? För att hålla mig själv relativt lugn, intalar jag till mig själv att det är bra med fjärilar i magen...


RSS 2.0